PDA

View Full Version : Multiline input and spline text


Jsnyder
02-26-2009, 06:32 PM
Hey hopefully quick question here someone can help me with.

I have a simple script for automating a simple text input for a project.
I have a multi line edit text box for entering text. When the user presses create the text in there is made a spline text.

The problem is if they put in two lines in the multi line edit text, it still comes out as one line in the spline text. Is there anyway to make it recognize that there's a line break or something?

Thanks

ZeBoxx2
02-26-2009, 07:08 PM
rollout roll_test "test" width:400 height:100 (
edittext edt_text "" width:300 height:50
button btn_create "create"
on btn_create pressed do (

text text:(replace_LF_with_CRLF edt_text.text)
)
on roll_test open do ( edt_text.text = "Hello\r\nWorld" )
)
CreateDialog roll_test

'replace_LF_with_CRLF' was introduced in 3ds Max 2008.

Jsnyder
02-26-2009, 07:20 PM
Ah Brilliant
Thanks!

CGTalk Moderation
02-26-2009, 07:20 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.