PDA

View Full Version : set range


minos365
07-02-2003, 05:47 PM
i calculate particle move distance between two frame,
the num between 0.5 to 2.5
some time higer or lower then this,
how can i clamp it in 0 to 1,i can use it in ramp map
it like shade utility set range

minos365
07-04-2003, 03:58 PM
anyone know?

stallion151
07-07-2003, 08:04 AM
i don't understand the question, you want to keep the particles confined with XYZ? 0 - 1....
is that right.

Change the lifespan so they die earlier or slow the particles down or write an expression in the position attribute of the particleShape node.

u might have to elaborate more here.

CGTalk Moderation
01-15-2006, 01:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.