PDA

View Full Version : i cant merge my layers? no idea why.


Levitateme
06-29-2003, 02:00 AM
i have 5 layers of animation on my character, there are a few points in my animation now were his shoulder snaps back. its beacuse on 1 layer its a a certain posistion, at another layer the key is to close. so i have to merge layers. can someone walk me through how to do this. its not like photoshp is it? like i cant select arms layer+legs then merge? if i could just merge all that would be fine. but i have a place were my guy snaps, and i need to fix.

i tried merging i set layers to all, but on every layer they still have the keys on them. if someone could help me on this that would be great.

CurtisG
07-12-2003, 07:31 PM
Hi Levitateme,

When you merge layers, the layers will remain, but your keys will be merged to the base layer. Make sure that you have the 'multi-layer' option active, and not the 'mono-layer' option.

Cheers,

CGTalk Moderation
01-15-2006, 01:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.