PDA

View Full Version : invalid bonding box


h0tice
06-28-2003, 04:34 AM
hi there,

so here is my case, we have a character with an animation, the animator put some emitter for the effcets, then we tried to batch render it, frame one rendered but in frame 2 it did not up to the last frame, then maya gave us an error like this:

// Warning: file: /usr/aw/maya4.5/scripts/others/renderWindowPanel.mel line 920: particle1 has an invalid bounding box and will not be rendered. //

what does maya mean, even if we create a pdc it did not store the complete information of the particles then after enabling the cached files the particles didn't show up. what the heck is happening in our scene?

gmask
06-28-2003, 04:40 AM
Hmm.. if you go to that frame in the GUI and render a still in render view do you get the same error?

amasen
05-27-2005, 07:49 AM
hi there,
// Warning: file: /usr/aw/maya4.5/scripts/others/renderWindowPanel.mel line 920: particle1 has an invalid bounding box and will not be rendered. //


Did you ever come up with a solution to this?

I get this error in Maya 6.5
Warning: barrelShatter3|shard2|shardShape2 has an invalid bounding box and will not be rendered.

CGTalk Moderation
05-27-2005, 07:49 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.