PDA

View Full Version : question...


Magius
06-27-2003, 04:14 PM
how do i create a test with this effect ?

arvid
06-27-2003, 04:19 PM
(assuming you're using AfterFX)
You can duplicate the textlayer, add a 'Radial blur' effect set to "zoom", use the "Add" transfermode (as oppose to "Normal") on the new layer. Or use a 3rd party plugin like FE Lightburst

Magius
06-27-2003, 04:35 PM
:beer:

mah-h
06-29-2003, 04:15 PM
hi
I begin vfx soon and need to help my english isn't so good anyone can explain for me this idiomatics????????:
1.focal length
2.film back
3.set measurements
4.etc
thank & bye
White Lord

skidd
06-29-2003, 09:22 PM
try use the Shine plugin from trapcode, www.trapcode.com

mah-h
06-30-2003, 02:21 PM
hi
do you mean me?

arvid
06-30-2003, 02:29 PM
mah-h, you should start a new thread with a relevant topic instead of using an existing one.

CGTalk Moderation
01-15-2006, 01:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.