PDA

View Full Version : Rest on Ground


discode
06-26-2003, 10:04 PM
Hi Guys:


Everytime i try to use the rest on ground plugin in Modler i receive an error message stating that it cannot load the external plugin. I have tried manully readding the plugin to no avail. I am using Windows XP Home Edition. I was just wondering if anyone else i experiencing this problem before i blow away my config files.

DaveW
06-26-2003, 10:30 PM
Apparently the default button is linked to rest_on_ground and it should be linked to rest on ground. Edit the menu layout to fix it.

I think this is new in 7.5c, I recall it working properly in 7.5.

discode
06-26-2003, 11:17 PM
Thanks DaveW. That sorted it out. :thumbsup:

Steve Warner
06-26-2003, 11:17 PM
If that doesn't work, you could always just use the Aligner tool. Set it to World mode and align to the + Y axis. That will basically give you the same results. :)

*EDIT*

Doh! You posted your success just as I was typing this! :)

discode
06-26-2003, 11:42 PM
Thanks Steve for that other solution as well. :)

CGTalk Moderation
01-15-2006, 12:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.