PDA

View Full Version : Can MotionBuilder rig/skin?


Rhs_CG
06-25-2003, 10:06 PM
Does MotionBuilder rig or skin or do you have to import that stuff already completed?

Michel Besner
06-25-2003, 11:02 PM
You can do both.
MB has basic skinning features but most users prefer to skin in their modelling app.

M.

CGTalk Moderation
01-15-2006, 12:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.