PDA

View Full Version : reset scale for bones


Whoot
06-24-2003, 02:07 PM
Hi all,

in the 3dbuzz motionbuilder VTM's there is a section where Buzz explains how he resets the scale for bones in Maya. He uses is because motionbuilder doesn't accept negative scaling (mirror). I can get the reset scale for geometry through the maxscript listener but i can't seem to get it for bones.
Anybody knows this commandline?

Thx
Erik

michaelcomet
07-20-2003, 12:57 PM
Have you tried the reset scale command in the Hierarchy Panel , pivot sub section?

Whoot
07-22-2003, 12:57 AM
Sure I tried it, but without succes. Strangly enough, 3dsmax doesn't allow resetting scale on bones. Someone at the 3dbuzz forum told me about a macroscript for resetting bones, but it doesn't work quite right...

thorn3d
07-26-2003, 07:40 PM
You might try the MirrorBones script available here... it flips the axis instead of doing a negative scale.

http://maxres.cgworks.com/scripts/

thorn

CGTalk Moderation
01-15-2006, 12:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.