PDA

View Full Version : vray irradiance map reset through maxscript?


suki
12-23-2008, 11:03 PM
hey

is it possible to reset the vray irradiance map with a script command or somehow unload it from memory?


thanks

Vsai
12-24-2008, 12:47 AM
http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/render_maxscript.htm

renderers.current.clearIrradianceMap()

suki
12-24-2008, 07:42 AM
oh, how could i miss that.
thanks!

CGTalk Moderation
12-24-2008, 07:43 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.