PDA

View Full Version : footsteps with scripting


jobw
12-11-2008, 01:44 AM
hi Anyone know of a way to place biped footsteps via scripting.
We have a trajectory that we would like to animate a biped(s) along.
cheers

jobw
12-11-2008, 01:45 AM
the listener provides no joy so i assuming this is complied code.

hotknife
12-14-2008, 12:35 PM
biped.addFootprint is what comes up in the help file..

CGTalk Moderation
12-14-2008, 12:35 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.