PDA

View Full Version : mesh


mutombo
11-16-2008, 04:55 AM
I duplicated one mesh i want to add them together making them as one anyone know how. I tried parent thing but i didn't work.

benmillion
11-16-2008, 05:25 AM
put it in the same layer, and you can combine them with join vertices or bridge tool, etc.

Erik Heyninck
11-16-2008, 11:57 AM
Try copying, the activating other layer and paste.

CGTalk Moderation
11-16-2008, 11:57 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.