PDA

View Full Version : can you put an Ice tree inside another?


pelos
11-11-2008, 08:03 PM
can you put an Ice tree inside another?

set 3 different particlesclouds, have an ice tree for each to do something and then unite them into another Ice tree?

ThE_JacO
11-11-2008, 09:26 PM
there's a subforum meant for ICE topics, moving your thread for you. Next time please post in the correct forum.

As for the question, yes, it's possible, you can write to outputs on different objects from the same ice tree, so what you're asking is just a matter of copy and paste.
Have you tried it before you posted? It's as simple as just doing it.

CGTalk Moderation
11-11-2008, 09:26 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.