PDA

View Full Version : Exporting rigid body simulations?


MsX
11-06-2008, 09:54 AM
Hey guys...

I'm new to XSI, and I am messing around with rigid body simulations, and is it possible to export the simulation somehow to another software as such as 3ds max?

Thanks in advance :)

Bullit
11-06-2008, 06:44 PM
I think you can export the point cache.

MsX
12-01-2008, 05:05 PM
Thanks, I will try that :)

CGTalk Moderation
12-01-2008, 05:05 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.