PDA

View Full Version : Add Bones


Geco
06-13-2003, 03:46 AM
hi to everybody, i have never used MOTIONBUILDER, it's possible to add or delete bones in MOTIONBUILDER?
can you make your own rigs like in other 3d packages?

Michel Besner
06-13-2003, 10:42 AM
Absolutely!

M.

Geco
06-13-2003, 12:52 PM
i'll take a look at it. :)
thank you.

jipe
06-13-2003, 07:29 PM
Here's the best resource I've found so far (the manual doesn't appear to have much information on it):

http://www.kaydara.com/customer_services/forum/showthread.php?threadid=859

Geco
06-13-2003, 08:24 PM
thanks jipe. :)

CGTalk Moderation
01-15-2006, 09:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.