PDA

View Full Version : help with keyframes


sume5h
10-22-2008, 10:10 AM
i 'm new to shake
i want to move a rotoscope key frame from 5 to 7
how can i do this
(i don't want to create a new key frame at 7, i want to move the exact key frame at 5 to 7)
please help

beaker
10-27-2008, 09:30 PM
goto frame 5, right click over the shape and click "copy keyframe". Goto frame 7, right click on the shape, "paste keyframe".

CGTalk Moderation
10-27-2008, 09:30 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.