PDA

View Full Version : snake rig


speco
10-07-2008, 08:02 AM
i wanna rig a snake plz help me on that ..i m using 3ds max

Keithtron
10-08-2008, 04:55 PM
That's pretty general.... if you're having specific problems or if you ask about specific things, you'll probably get more responses. Do you know what sort of behavior you want to get out of this snake? I'm a Maya guy, and in Maya a spline IK would do the trick, so you could use whatever the Max equivalent is.

Also, Google is your friend. ;-)

CGTalk Moderation
10-08-2008, 04:55 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.