PDA

View Full Version : Island selection


varunbondwal
09-20-2008, 07:23 PM
I couldnt find any way to select islands in the texture editor through the script editor... we can select samples by their no.s, but not whole islands... how can i do it... or how can i grow the selection from a single selected sample via scripting...?? does anyone know

varunbondwal
09-24-2008, 03:24 AM
hey.... does anyone know....???

CGTalk Moderation
09-24-2008, 03:24 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.