PDA

View Full Version : Instalation Woes...


RobertoOrtiz
06-05-2003, 05:41 AM
I am trying to install the PLE of Motion Builder that came with the Digit Magazine and I am finding this error:

http://66.242.144.2/kaydara.jpg

Any Idea of what is going on?


By the way I am running a Windows 2000 system.

-R

policarpo
06-05-2003, 06:21 AM
i think this might help:

http://www.digitmag.co.uk/freesoftware/mb_fix.cfm

RobertoOrtiz
06-05-2003, 06:33 PM
Thanks policarpo!

-R

Shade01
06-06-2003, 03:05 AM
I'm having installation problems and those instructions in the link don't make any sense to me. It says open up the MB402 folder. Am I supposed to name the copied CD contents that because I don't see an MB402 folder. Also, it says go into the windows->x86 folder and find a folder named Kayadara Motiobuilder 4.02. There is no other folder in my x86 folder. Am I missing something?

Shade01
06-06-2003, 03:39 AM
Nevermind, I figured it out, their instructions on how to fix the problem are a little incorrect.

paul k.
06-07-2003, 02:20 AM
OK guys I copied all of the contents to a folder called MB402, did all the renaming used hyphens in the renaming and have double checked everything but I still cannot install the software. Any help would be really appreciated. Thanks

Fuzatron
06-07-2003, 02:36 AM
Shot in the dark here...
Make sure you don't have any spaces in the file name if you copy/pasted it. And I left the extension on the file. I didn't see some of the folders mentioned.

Don't give up. It took me a few times to get it :hmm:
Maybe someone else will have some other ideas.
Good Luck!


btw: It is well worth the trouble... I have spent about an hour or so with it and the Buzz VTMs. This app looks more promising by the minute :cool:

paul k.
06-07-2003, 02:41 AM
thanks, I double checked spaces and extensions. Also I was a little confused about copying the CD to Hard Drive, I just copied it to a folder named MB402 is this correct. Thanks

Fuzatron
06-07-2003, 02:54 AM
Sounds like you were doing it right...
I just copied the CD (drag n drop) to the root of my hdrive. It put a "(1)" after the name so I deleted that part so that it read MB402.

I think the procedure needs to be clarified. Also there is the issue of the content that has to be copied manually to the templates folder and elsewhere.... I still don't know if I have that stuff in the right place :shrug:

fig
06-09-2003, 10:33 AM
just ran into this exact same problem and fixed it, thanks guys :thumbsup: waiting for my registration to go thru now so i can play...:bounce:

for anyone needing clarification, it seems to work if your files are named:

Kaydara MOTIONBUILDER 4.02 - PLE Add-Ons.msi

and

Kaydara MOTIONBUILDER 4.02 - Personal Learning Edition.msi

chris

CGTalk Moderation
01-15-2006, 09:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.