PDA

View Full Version : Coffe question


station75
06-03-2003, 09:10 PM
hello

is possible to do with 8.1 and coffee sth like that:

i have cube (f.e.) and i select few polygons and want to make extrude, extrude, extrude inner, bevel, when a model sth who need do this every time a need this, so i want to write simple script to do that for me (for selected polygons)

how can i do that?

Per-Anders
06-03-2003, 09:29 PM
you will need to use the "SendModelingCommand" command to do this. but yes it's possible, your best bet is to make a little plugin to do this, use mikael sterners xcelent framework (available form plugincafe coffee SDK section). COFFEE is not the easiest language out there, but there are a couple of tutorials on my website about it (in the tips section) and you will find a lot of help if you search the forum and the archived forum at plugincafe.com

CGTalk Moderation
01-15-2006, 07:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.