PDA

View Full Version : fluid reference cache problems


lymth
08-29-2008, 02:02 PM
i got trouble with fluids caches


i want to create cache in parent file and use it in the child reference file

this seems impossible without maya creating a new identical cache with the child reference name upon save
if i assign the parent cache from the fluid's cache node into child reference it works until i save, then it pops back, cant lock the attribute either >:(



each cache is 500mb and i need 20+ unique caches with 40 render files so having 1 unique cache for each file makes changing stuff difficult..

help

lymth
08-29-2008, 04:54 PM
bah i skip the referencing and use renderlayers instead ://

CGTalk Moderation
08-29-2008, 04:54 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.