PDA

View Full Version : motion blur


videofxuniverse
08-08-2008, 02:21 PM
Hey, I am starting to get used to vue 6 however I have a fast animation scene and i am not too sure if you can set up motion blur or not. How can this be done?

Charm3d
08-08-2008, 07:56 PM
You can set it up in the render settings.
When you use presets it is automatically switched on from Broadcast quality and higher. When you use "User settings" you can choose the type of blurring and quality.
If you double click your camera you can set the "Blur length".

Cheers!

www.charm3d.com

bruno021
08-08-2008, 08:16 PM
Do as Charm3d said, I strongly advise you to use "user render settings", and choose 2.5 hybrid blur with 2 passes, not as accurate, but noise free, and faster to render. Real 3D motion blur needs extremely high antialiasing, making it very animation unfriendly.

videofxuniverse
08-09-2008, 09:19 AM
Thank you very much for the help.

Mike.H
08-09-2008, 08:35 PM
yep bruno´s spot on, unless you prefer to do your blur post

CGTalk Moderation
08-09-2008, 08:35 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.