PDA

View Full Version : How do i add ambient occlusion pass render from maya to shake comp i am working


DEVILSAN
08-02-2008, 12:27 AM
How do i add ambient occlusion pass render from maya to shake composite i am working on? i have filein Diffuse pass >IAdd and (background)>over the filein main footage

jeremybirn
08-02-2008, 01:41 AM
You multiply (IMult) with the Ambient Occlusion pass.

If you've rendered a separate fill light pass, then you IMult the Fill and the AO together, then add that to the Key or other lighting passes.

-jeremy

CGTalk Moderation
08-02-2008, 01:41 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.