PDA

View Full Version : max biped into Maya


sean3dmonkey
07-31-2008, 11:39 PM
Does anyone know how to get a max biped with animation into Maya? I tried the FBX format.

I used the Autodesk(*FBX,*DAE)

then export version FBX200508_MB70

and imported it into Maya, but, all I saw were geometry nodes in the Outliner, but nothing in the viewport.

I tried the Collada format, but nothing imported into Maya.

very strange.

sean3dmonkey
08-01-2008, 02:41 PM
Oh never mind, I figured it out. Sorry for the post.

Sean

CGTalk Moderation
08-01-2008, 02:41 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.