PDA

View Full Version : from max to motionbuilder


lukx
05-28-2003, 08:06 AM
I'm new to motionbuilder and got one question...I watched VTM about motionbuilder and there's a rule about z axis that when creating object in maya. but what about 3ds max? The z axis is up and in maya is in difrent position. I'm using max so I don't know how to prepare object so it will be working fine in motionbuilder.

lukx
05-28-2003, 09:41 PM
please help, someone

Michel Besner
05-29-2003, 01:36 AM
from Kaydara knowledge base:

http://kb.kaydara.com/display/1n/index.asp?aid=&r=0.5247156

this should answer your question.

M.

lukx
05-29-2003, 05:54 AM
thanks a lot :bounce:

CGTalk Moderation
01-15-2006, 06:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.