PDA

View Full Version : could some one test this plz


=LuxX=
07-03-2008, 03:11 PM
Hellow testers ;)

I got a wierd problem please try the following steps. ( its easy to crash maya ;) )


make 3D fluid container ( no emiter, and take hotbox and reset it )
then go to atribute aditor and put from Fluidshape1 the contents methods all to off (zerro)
then go to shading and put the transparensy way up
Then put the COLOR, INCANDESCENCE and the OPACITY to constand.
Then the color make it light bleu (or so).
Remove the colors from incandescence so you will have black.
** now you will have a box filled with blue transparant fluid that realy doesnt do any thing **

But here is comes... render it.... dont change the render settings just maya ..iff bla bla the standart things.

well. BIG fatal error over and over and over again..

the wierd thing is that when i do it over and make clouds of it. ( i asume you know how) * with at texture everything selected and so on*
and i put render on MR and high up quality i have totaly no problems..

wel does any one have the same problem after doing these steps?

Aikiman
07-04-2008, 12:34 AM
No problems here.

=LuxX=
07-07-2008, 08:56 AM
wierd.. mines keep crashing..

it happend since the maya pack 2 was installed. ( what i needed to get the 64 bit version to work and it still doesnt work XD )
aah well ill try to solve it in other ways

Thnx for trying

CGTalk Moderation
07-07-2008, 08:56 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.