PDA

View Full Version : remove skin


BryanR32
07-03-2008, 01:36 AM
im new so
lets say i binded a model to some bones,
but being the noob that i am, my binding job is pretty much ... crap
so, how would i remove the bind the model/bones?

how do you remove a "skincluster"

XminusOne
07-03-2008, 02:16 AM
Animation Module: Skin> Detach skin

BryanR32
07-03-2008, 05:41 AM
i need to have the model selected right

AlanWeider
07-16-2008, 10:08 PM
Yup, select the model, then go Skin -> Detach Skin. If you choose to delete the history, the model will snap back to the way it was when you bound it. If you save it, the model will stay in whatever position it was in when you deleted the skin cluster.

Hope that helps!

CGTalk Moderation
07-16-2008, 10:08 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.