PDA

View Full Version : Mentalray Volumetric in FB


Osaires
06-23-2008, 01:44 PM
Hi,

i was vondering, is it possible to have volumetric put inn a separat frameBuffer, say fb 10.

i tryed putting a partiVolume shader trough ctrls mix8 node and the mixnode inn to the volumetric slot of a shading groupe, but that dint work

any ideas?

Osaires
06-23-2008, 09:09 PM
i figger it out if anyone else need somthing like this, you can just use mip_rayswitch between the volumeshader and the shader that puts stuff into framebuffers (like the mix8layer).

now that i think of it, i read somwhere that mentalray only puts eyereys into frambuffers and not any other type of rays. so that would make sense to "convert" the volume to eye rays befor puting it inn a FB.

CGTalk Moderation
06-23-2008, 09:09 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.