PDA

View Full Version : need help manipulating and rendering PFToolbox #1 preset systems


caraticus
06-19-2008, 10:31 PM
I have recently purchased PF Tools Box#1. Want to modify and render the AMckay Nebula but I can't figure out how to move/rotate it let alone render it. Any ideas?

JohnnyRandom
06-20-2008, 04:34 AM
First things first...add a shape operator this will give your particles a renderable surface. Or is it something else?

EDIT: I had to open it to see what you were talking about. The only manipulation your going to get is playing with the speed and age or add additional operators to it. Since it was created with an initial state you don't get the base flow used to create it Well wasn't included within the scene file anyway.

CGTalk Moderation
06-20-2008, 04:34 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.