PDA

View Full Version : Camera Matching In Modo???


Herwin-du
06-10-2008, 11:03 AM
Hello, i'm modo new user
i have a little question about camera matching in modo.
when i'm search in modo help, i can't find about camera matching or camera tracking
so, please help me, because i want to combine my video with my animation.
thank's before
herwin

slipknot66
06-10-2008, 08:12 PM
Here is a link that may help you.

http://www.ssontech.com/

Herwin-du
06-11-2008, 04:28 AM
thank's slipknot66
but i mean, i want matching or tracking the camera ini modo, not with the other software,
thank's
herwin

antonv
06-21-2008, 08:22 AM
You cannot do that inside modo. You have to have another program like Syntheyes, PFTrack, Boujou, etc, which will solve a camera for your footage. Once you have that, you can import it in modo and you can render your animation.

Herwin-du
06-21-2008, 11:19 AM
ow, ok
thank's
herwin

CGTalk Moderation
06-21-2008, 11:19 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.