PDA

View Full Version : blending mode [multiply]


brentagain
05-23-2008, 10:46 AM
using photoshop version 7.0
Usually when I blend a layer using the multiply mode,I always seem to get vertical lines in the image when I adjust the opacity of the layer that is multiply,is this normal?

thanks

Dtox
05-26-2008, 02:44 PM
What kind of image are you using?

This is probably not the issue, but in case it is, are the lines you're seeing guides?

brentagain
05-26-2008, 06:52 PM
jpeg....I upgraded to CS2 and now it dosen`t do it.
Must be a bug in Version 7 I guess.

CGTalk Moderation
05-26-2008, 06:52 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.