PDA

View Full Version : HDRI--in Fusion?


KAMAKAZZI
05-08-2008, 03:42 PM
Hi,

I was wondering, is there a feature or tool that allows HDRI assets to render in Fusion?

If so, that would be awesome.

Thanks for the responses.

Cypher

theotheo
05-08-2008, 05:59 PM
Fusion's been working with 32bit float files for years, so yes, all the tools.

-theo

KAMAKAZZI
05-09-2008, 03:00 PM
hmm... any tutorials that may demonstrate? Or can you give a quick rundown on how to apply HDR images for a render setup in Fusion?

If you got some sources and links, I'd like to take them off your hands.

Thanks for the response!

Cypher

Chad Capeland
05-21-2008, 03:01 PM
You just load them in. EXR's work fine, but you can use TIF's or HDR's or RPF's.

Glacierise
06-11-2008, 08:24 AM
As a start point, you can consider the gain slider in the CC node as an exposure control ;)

KAMAKAZZI
06-11-2008, 02:37 PM
Thanks Fellas!

When I get a chance, I will test everything. Will post if I have more problems. Highly appreciate the time for input.

Regards,

C.

CGTalk Moderation
06-11-2008, 02:37 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.