PDA

View Full Version : flame 8 and .exr files


mr Bob
04-30-2008, 11:41 PM
Hi all our flame 8 Op seems to be having a tuff time seeing all the layers in our open exr renders , so far all he sees is the alpha and the top default layer. What does he need to do to expose all the layers in flame.

B

beaker
05-02-2008, 07:21 AM
flame 8 or 2008? Though it doesn't really matter because Flame only supports rgba in an Exr file. There was someone on fxguide forum who a couple years ago posted that they wrote a spark for Flame that will let you load other channels from an Exr into the framestore.

CGTalk Moderation
05-02-2008, 07:21 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.