PDA

View Full Version : DropDown List in character studio?


hotknife
04-30-2008, 08:54 PM
In character studio 'copied postures' there is a drop-down list for each stored pose copied. which is renameable in the actual drop down.

Is this form of dropdownlist which allows you to rename the content within the list createable within maxscript as it's not a standard dropdown.

cheers people in advance.

by the way a joke : two clowns eating a zombie.........one looks at the other and says "Does this taste funny to you"?

thatoneguy
04-30-2008, 11:38 PM
It's not possible by default. What you have to do is a bit of trickery through an overlayed text entry box that's precariously overlapping the drop down. I have a combo box which has a search field.

http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=98&t=497869&highlight=searchable+combo

Same principle but be warned it only works perfectly about 90% of the time. It can be improved marginally from there based on the situation... and clever enable/disable toggling to ensure the draw order is correct.

The other option is to find a .net control, but then it's going to be largely undocumented.

CGTalk Moderation
04-30-2008, 11:38 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.