PDA

View Full Version : GI and shader problems


Ozren
05-14-2003, 07:03 PM
I have figured out if i turn on GI, and set difuse and colour of my shader (lambert in my case) to total 0, rendering goes sky high, and if i set them to something like 0.0001 it works fine.

Is it just me or?

Jozvex
05-15-2003, 02:16 AM
Yes dear, it's just you. :hmm:

Hehe, it doesn't seem to make a difference with mine.

CGTalk Moderation
01-15-2006, 03:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.