PDA

View Full Version : Background image on a window


CGmonkey
05-13-2003, 11:50 PM
Hya,
I'm just wondering if anyone could point me to the command to load an image as a background in a window..

I appriciate any help..

.morfo.
05-14-2003, 08:29 AM
how to load an image in a window background (http://www.ewertb.com/maya/mel/mel_a64.html)

bye :)

CGmonkey
05-14-2003, 02:22 PM
Oh my god, that is exactly what I seek.. Thanks alot *hat off*

CGTalk Moderation
01-15-2006, 01:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.