PDA

View Full Version : is there a way to switch directly to first level?


aphexx
04-14-2008, 02:54 PM
hello my friends.
simple question: is there a way to switch directly to first level in mudbox?

since switching the single levels takes ages.

thank you

CammieD
05-04-2008, 11:02 AM
i dont think so u just have to press page down a few times

CGTalk Moderation
05-04-2008, 11:02 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.