PDA

View Full Version : PPG problem


Mic_Ma
04-14-2008, 03:11 AM
Really basic problem.... I've searched around for this but couldn't find a solution:

When selecting or creating an object and hitting Enter the ppg with only the name appears.

Changing preferences in Preferences>Interaction>Property Editors doesn't do the trick.

Holding CTRL doesn't help either.

How can I get my full ppg's back?

cresshead
04-14-2008, 03:22 AM
by ppg do you mean property page?

Mic_Ma
04-14-2008, 04:01 AM
Yes, Property page.

sciics
04-17-2008, 08:44 PM
did you make sure to turn off the immidiate mode off at the bottom of the screen..????

CGTalk Moderation
04-17-2008, 08:44 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.