PDA

View Full Version : Problems with imported FBX camera


moka.studio
04-11-2008, 04:10 PM
I posted in the C4d forum as well, but maybe someone here has experience with imports.
I am trying to bring in a series of cameras into modo from C4d, via FBX, however the rotations are completely off (the position values are fine).

See image below.
Any advice is greatly appreciated

http://img160.imageshack.us/img160/8186/camerasnv6.jpg (http://imageshack.us)

moka.studio
04-13-2008, 03:11 PM
got a clever workaround from ChrisCousins in the C4d forum, if someone needs a workarond to get the imported cameras to work

CGTalk Moderation
04-13-2008, 03:11 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.