PDA

View Full Version : drag RGB and A together


ThirdEye
04-05-2008, 04:28 PM
Is it possible to drag all the RGBA channels at the same time in PS or do i always have to drag RGB first and then A?

Quadart
04-07-2008, 01:48 PM
I donít know of a way to select all channels simultaneously (rgb+a) for dragging to a new location.
You can create an image silo layer from the alpha, then drag the siloed layer contents to a new location. Select the silo and create a new alpha channel from it for the new location, then delete the old alpha channel. The selection preserves any varying opacity levels, as in the original alpha.
**There may be an easier way, but this is what I do currently.

CGTalk Moderation
04-07-2008, 01:48 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.