PDA

View Full Version : how to do arrows shake?


rajesh024
04-05-2008, 10:58 AM
actually, my intancer arrows should get affected by bend deformers when the event is 1.
is that possible? give some good suggestions... how to do it?

phildog
04-07-2008, 02:52 PM
well if you re using instances then maybe the best way is to set up your animated arrow on the side but then say if your animation goes for 10 frames and stops then its best to copy
the arrow at each frame so that you have a sequence then add that sequence to the instancer node.

then if your event == 1 you could increment your index count but then clamp it at the end arrow in the sequence

ie

if(event==1)
{
index = clamp(your min, your max, index + 1);
}

actually, my intancer arrows should get affected by bend deformers when the event is 1.
is that possible? give some good suggestions... how to do it?

CGTalk Moderation
04-07-2008, 02:52 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.