PDA

View Full Version : Using Groups when Keyframing


MarkInTx
03-30-2008, 11:09 PM
Another Joe Cosman Tutorial question...

When he has established a group, he hits the enter key and the "Create Key" pop up menu has an option to select "groups" which will key every member of the group he just created.

But my pop-up doesn't have that as an option. Mine only says:

"ACTIVE EDIT: Selected Items"

I have an option to "Use Computed Values" -- But that's it.

Has this changed in MS3? Or is there a setting I need to check somewhere to get the groups option on my CREATE KEY pop-up?

Bugpoo
03-30-2008, 11:54 PM
Set it to group in the dopesheet. Click on where it says "current item", you should get a pull down list that lets you choose the primary group or all associated groups.

CGTalk Moderation
03-30-2008, 11:54 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.