PDA

View Full Version : fog in Maya


belly80naz
05-08-2003, 04:11 PM
I've got another simple question for Maya's guru.

How can I've got fog in Maya?

rollmops
05-08-2003, 04:32 PM
Render global:
render option:
environment fog.

In your attribut editor you can chose the kind of fog you want.
... begin to adjust it ...:scream:

CGTalk Moderation
01-15-2006, 03:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.