PDA

View Full Version : Motion Dynamic


lhermittem
03-18-2008, 12:42 PM
Hello!
I have a lot a stupid questions for you guys those days...
Create a tube. Create a flex curve in the tube. Apply motion dynamic with the first point as a Start point (means it's not moving, acting like an anchor).
Everything works fast and well... exept the tube bank on himself and looks all twisted and pinched in the middle. How the hell can I fix / avoid this? I tried already turning OFF the rotation for all the point on the spring master... doesn't change a thing! :sad:

Thank you!!!

Marc

borisgoreta2000
03-18-2008, 02:24 PM
Try setting flex curve from vector to rail. It helps, but not always.

lhermittem
03-18-2008, 03:02 PM
Thank you!!! It definitly solved the problem!!!
Cool forum, I never stay short of an answer in here!!!:bounce:

CGTalk Moderation
03-18-2008, 03:02 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.