PDA

View Full Version : Does Python work on Vista 64?


TBart
03-11-2008, 06:23 AM
I wanted to start delving into scops using python, but I remember hearing that there are some difficulties getting it to work under vista 64. Anybody have some luck?

mdee
03-11-2008, 09:43 AM
I wanted to start delving into scops using python, but I remember hearing that there are some difficulties getting it to work under vista 64. Anybody have some luck?
Doesn't work atm, I've heard (never tried) that if you build python binaries yourself it may work..

They are looking into it tho, I am pretty sure it will work in next release.

TBart
03-11-2008, 05:20 PM
Hmmm. Do you know where I can learn to build the binaries? Is it difficult? It sounds difficult.

CGTalk Moderation
03-11-2008, 05:20 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.