PDA

View Full Version : Photoshop- automated tasks


chesands
03-07-2008, 02:06 PM
Hi,
Iam sure I have seen a way to set photoshop to do set automated tasks such as openingall images in a given folder and resizing them or changing the colour/contrast etc is this possible?

Thanks Marc

workbench
03-07-2008, 05:16 PM
Yes very much so, go to File>Automate>Batch

You can also set individual actions like press F12 and PS will open a new layer or whatever you set.

gavalian
03-14-2008, 06:00 PM
Yes Photoshop have function, called "Automate" in File -> Automate menu, If you need to resize images Web Gallery Automat tool is best for you, at Least you can use Actions panel: open all images start record action resise first image - save it and close, then stop recording, then use play button on actions for other images.

CGTalk Moderation
03-14-2008, 06:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.