PDA

View Full Version : wireframe with xsi AmbientOcclusion


savithk
03-02-2008, 03:22 PM
how to render wireframe object with xsi AmbientOcclusion

Ohmanoggin
03-03-2008, 01:50 PM
Do you mean Ambient Occlusion with Wireframe on top of it?

If yes, then I would suggest composting two seperate renderings made with passes. The Wireframe you can get with the toon shader. Just turn on Facets and Merge Coplanar in the toons lens shader . Also, render just ink so you can lay it on top of AO.

Hope this helps,
Ohmanoggin

savithk
03-04-2008, 06:08 AM
any tutorial is available for composting two seperate renderings for Ambient Occlusion with Wireframe on top of it...???

pingo
03-04-2008, 05:51 PM
You can do it in Photoshop use multiply on the top layer (AO).

You could also do it in the compositor inside XSI. get your clips, use a math composite with multiply (A*B) for the same effect.

cheers

pingo

CGTalk Moderation
03-04-2008, 05:51 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.