PDA

View Full Version : Batch rendering


dmonk
04-17-2002, 11:53 PM
Is Batch rendering better?
Is it faster?
Is it better to see the render as it happens?

Just curious.

krisr
04-18-2002, 12:55 AM
hey Tony,

Batch rendering is better I think. It definately conserves a little on the memory since you don't have to run the interface. I would say overall, it's definately a little quicker. For ultimate control over XSI and Si3D batch renders, check out the Render Server by a company called MOTION (http://www.soft3d.de). This app will run all XSI/Si3D renders as well as .mi files and will manage rayhosting.

eugene_fraxby
04-22-2002, 10:03 PM
hey Kris, are you guys using the Motion Render Server?
we got it a coupla weeks ago and IT ROCKS!
most impressed....


saves me a lot of weekend render 'sleep overs'...

a

krisr
04-23-2002, 03:06 AM
hey...I'm glad other folks out there are using RS. Holger over at MOTION did a great job writing it. I've been giving him feedback for a year now and its amazing how fast the app has evolved since then. We love it. We do so much volume here that we are constantly rendering 24/7. It would be too much for me to manage without it. If you have any questions or need and tips, just ask......I know it like the back of my hand :)

eugene_fraxby
04-23-2002, 03:59 PM
kewl, will give you a shout if i have any probs, but so far.....
works like a charm....

:bounce:

a

CGTalk Moderation
01-13-2006, 04:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.