PDA

View Full Version : MEL via Expression


anopheles
02-08-2008, 01:14 PM
Hello everyone!

Is it possible to execute a MEL script via an expression?
float $numbs = `getAttr revolve1.sections`;
if ($numbs > 8)
melscript;
Thanks for your time!


EDIT: Kind of works :)

BadG3r
02-08-2008, 02:20 PM
yeah it is possible, but I think and I am not very experienced, that it has to be a procedure.

CGTalk Moderation
02-08-2008, 02:20 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.