PDA

View Full Version : How to render in the camera view???


PIXAR
04-16-2002, 12:36 AM
i have a camera in my scene, my viewport is activated with the camera and when i render i see the front view!

but why?? i realy need (logicaly) that camera view to render

PIXAR
04-17-2002, 05:31 PM
my camera was hidden in the trackbar

henry
04-20-2002, 04:36 PM
what do you mean your camera was hidden in the trackbar? you mean you solved the problem? if not
then make sure all yours that you want to be in the 3d space are 3d layers (right click on them)

i didn't find any problems so this should work
:shrug:

PIXAR
04-20-2002, 04:39 PM
i felt so stupid, the "eye" icon for the camera was disabled, so my view was gone while rendering:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

all works fine now!

henry
04-20-2002, 04:41 PM
good :)

CGTalk Moderation
01-13-2006, 05:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.