PDA

View Full Version : PF View forgets position on 2nd monitor?


EricChadwick
01-07-2008, 03:49 PM
I have a dual monitor setup here, with most of my Max palettes on the 2nd monitor. When I move the PF View over there, then close and re-open it, it doesn't remember the position.

Anyone else have this problem?

Most of the other dialogs and palettes behave nicely, just not PF.

OlegB
01-08-2008, 11:51 AM
This is a known problem with Particle View; I can confirm it.

Thanks,
Oleg B.

CGTalk Moderation
01-08-2008, 11:51 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.